Тежести за баланс на гуми

Тежести за баланс на гуми

Тежести за баланс на гуми: В Апекс 11 можете да дооборудвате Вашия автосервиз като разгледате нашите предложения от: Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Стенд за реглаж на преден и заден мост,  Компресор за автосервиз, Инструменти за автосервиз, Тежести за баланс на гуми и други.

Приложението на тежестите за баланс на гуми e от значителна важност за удължаване живота на гумите, осигуряване на комфорт при возене и др.

Можете да избирате между:

- тежести за баланс с коване за стоманени джанти боядисани/небоядисани

- тежести за баланс с коване за алуминиеви джанти боядисани/небоядисани

- тежести за балан лепящи боядисани/поцинковани

Предлагаме Ви да посетите и нашите предстаителства в градовете Пловдив, София , Плевен, Ямбол, Варна да се консултирате с нашите представители, които ще Ви насочат и към правилния избор за това, което Ви е необходимо.

Като основен вносител на Автосервизно оборудване се стараем да поддържаме качествено  оборудване за Автосервизи и консумативи за тях, които са сертифицирани, качествени и на най-добра цена, за да може нашите клиенти да бъдат дългогодишни партньори на Апекс 11.  

Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

Артикули 1 до 12 от 33 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Артикули 1 до 12 от 33 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3