Ножични подемници

Ножични подемници: В Апекс 11 ще откриете  различни видове Подемници : Едноколонни подемнициДвуколонни подемници - Двуколонен подемник с долна синхронизация, Двуколонен подемник с горна синхронизация, Четириколонни подемници - 4 тона и 5 тона Ножични подемници, Подемници за камиони и автобуси с гаранция от 2 год за качество, атрактивна цена и перфектен  дизайн.

Предлагаме Ви да разгледате нашите Нови предложения за : НОЖИЧЕН ПОДЕМНИК SL 4T-1800, товароподемност 4 тона, НОЖИЧЕН ПОДЕМНИК SL 2.8T-1200, гумаджийски, товароподемност 3 тона, НОЖИЧЕН ПОДЕМНИК SL 3T-1000, мобилен с товароподемност 3 т, НОЖИЧЕН ПОДЕМНИК SL LP 3T-1800 НИСКОПРОФИЛЕН, товароподемност 3тона.

Цялото ни разнообразие е придружено с висок клас на работен капацитет, сигурност , гаранция, което е съчетано и в ножичните ни подемници, едноколонни подемници, двуколонни подемници, четириколонни подемници, можете да разгледате в представителствата ни в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна, Бургас.

 

София + 50,00 лв. без ДДС!
Варна + 90,00 лв. без ДДС!
Плевен + 80,00 лв. без ДДС!
Ямбол + 60,00 лв. без ДДС!
Бургас +60,00 лв без ДДС!

 

 За модернизацията на Вашия автосервиз можете да се доверите на нашия каталог с продукти, които са известни на пазара с качествата си и  високия стандарт на изпълнение. Работим в името на нашите клиенти и точно за това предствяме продукти, които са функционални, лесни за употреба и не на последно място са на най-добра цена на пазара.

5 артикул(а)

на страница

5 артикул(а)

на страница