Едноколонни подемници

Едноколонни подемници :  Предлагаме Ви да разгледате също и двуколонни подемници за автомобили, Четириколонни  подемници за автомобили, Ножични подемници за автомобили, подемници за камиони и автобусикакто и резервни части за подемници и коли, Електромотори

Едноколонен автоподемник - приложим в гаражи и сервизи, които са с ограничено пространство, може да бъде стационарен или мобилен, подходящ и широко приложим в монтьорската дейност. Повдигач от този вид може да се използва и в някои бояджийски дейности.

Апекс 11 е един от основните вносители на автосервизно оборудване, което е със СЕ сертификати , качество и отлична цена на пазара.Нашите машини и съоръжения са съобразени с парктичността и максимално използване на пространството за автосервизното помещение.

Наш приоритет е да предлагаме на своите клиенти най-доброто оборудване  на пазара, с което да  извършват своята дейност качествено , а ние да получим отлични референции за своята работа.

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна, Бургас  и разгледайте предложенията ни от Автосервизно оборудване от първо лице.

 

1 артикул(а)

на страница

1 артикул(а)

на страница