Машина за монтаж и демонтаж на гуми

Машина за монтаж и демонтаж на гуми - Гумодемонтажна машина: Апекс 11 предлага богата гама от Машина за монтаж и демонтаж на гуми за коли и бусовеМашина за монтаж и демонтаж на гуми за камиони, Резервни части за монтаж демонтаж на гуми,  Електромотори,Баланс машина за гуми.

Разгледайте пълната ни гама от Нови машини за монтаж и демонтаж на гуми на перфекти цени, високо качество и гаранция за всеки наш продукт.

 Машина за гумодемонтаж от 10 до 21" на Уникално ниска цена 1090 лв без ДДС - НАЛИЧНА НА СКЛАД!!!

Разгледайте  цялото ни разнообразие от Автосервизно оборудване за Вашия сервиз в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна, Бургас  или на нашия сайт www.apex11.com

Всичките ни продукти са съобразени с европейски изисквания и отлична изработка, което гарантира надежност и сигурност при работа с машините. Ние защитаваме изискванията и перфектната работа на клиентите ни , за да  можем взаимно да си бъдем полезни в бизнеса.

Заповядайте при нас , за да откриете качеството и професионалните машини, подемници и други инструменти в Автосервизния бизнес  и топ цената на пазара!

6 артикул(а)

на страница

6 артикул(а)

на страница