Машини за гуми

Машини за гуми

Машини за гуми за Вашия автосервиз: Апекс 11 предлага на Вашето внимание машини за гуми: Баланс машина за коли и бусовеБаланс машина за камиони, Резервни части за баланс машини, Машина за монтаж и демонтаж на гуми: Машина за монтажи демонтаж на коли и бусове, Машина за монтаж и демонтаж на камиони, Резервни части за машини за монтаж и демонтаж със СЕ сетрификати, отговарящи на международни изисквания, стандарти за качество, сигурност и гаранция от 2 години. Предлагам ви да разгледате перфектните цени и условия съобразени с интереса на нашите клиенти.

Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

Нови Инструменти за автосервиз на уникално ниски цени!
Разгледайте и останалите ни артикули от Автосервизно оборудване като: подемници - автоподемници, бояджийски камери (за автомобили, бусове), машини за преден мост, компресор за автосервиз, инструменти за автосервиз и други.

Нашите мениджъри ще Ви консултират в избора за подходящия продукт като се съобразят с техничеките храктеристики, необходими за вашата дейност. Като вносители и лидери в бранша повече от 20 години, ние се старем винаги клиента да бъде на водеща позиция за нашите предложения!
Изградили сме система на работа, която да е в улеснение на клиентите ни - максимално кратки срокове на изпълнение, поддържане на наличности за повече артикули и отлично обслужване. Можете да разгледате пълното ни разнообразие в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол, Бургас и Варна!

8 артикул(а)

на страница

8 артикул(а)

на страница