Компресор за автосервиз

Компресор за автосервиз: Ако търсите компресор за автосервиз , за да дооборудвате помещението си, Вие сте на правилното място.
Предлагаме също да разгледате и Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Машини за преден мост, Компресор за автосервиз, Инструменти за автосервиз, Тежести за баланс на гуми.
Предлагаме различни видове компресор за въздух. Всички те са мобилни и се характеризират с компактна конструкция, висока ефективност насгъстителния процес и оптимална цена. Предлагаме основно компресори с ремъчно задвижване и налягане от 8 до 15 бара. Характеризират се съссредна производителност, която варира между 250 и 1200 m3/h. Буталните компресори могат да бъдат монофазни или трифазни, в зависимост от изискванията на клиентите.
Очаквайте новите ни продукти: Винтов компресор 500литра, 8bar налягане, Дебит 60 (m3/час) 60, гаранция 12 месеца при интерес, можем да ви доставим в максимално картък срок!

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна и се запознайте с разнообразието ни на място.

В Апекс 11 работят компетентни мениджъри в областта, които ще Ви насочат към правилния избор за оборудването на Вашия автосериз.

 

2 артикул(а)

на страница

2 артикул(а)

на страница