Скоби и стойки за пружини

Скоби и стойки  за пружини : Апекс 11 ЕООД е вносител на огромно разнообразие от професионално оборудване за Автосервиз в следните категории: Хидравлични инструменти за автосервиз, Хидравличен бутилков крик, Хидравлични преси за избиване, Стойки за повдигане на автомобил с гребен, Стойки за двигатели и скоростни кутии, Скоби и стойки за пружини, Лежанка за механици, Други нови предложения като: Скоба за демонтаж на барабани , Пневматична машина за разтваряне на външни гуми, Пневматичен захват за избиване на шпилки .

Ние като ценители на професионализма можем да ви представим и нашите Машини за гуми, Подемници, Бояджийски камери, Стенд за реглаж на преден и заден мост, които са доказали качествата си и предимствата при закупуване.

В представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол , Варна, Бургас можете да откриете професионално оборудване за вашия сереиз , които са представени на най-добри и конкурентни цени. Стараем се да поддържаме цялата гама на склад, което да бъде удобство за клиентите ни. 

 

4 артикул(а)

на страница

4 артикул(а)

на страница