Пневматични инструменти за автосервиз

Пневматични инструменти за автосервиз: Апекс 11 ЕООД е вносител на богата гама от Инструменти за автосервиз, Хидравлични инструмнети за автосервиз, Пневматични инструменти за автосервиз - Пневматични гайковерти, Пневматични шлайфове, Крик хидравличен тип бутилка, Крик хидравличен тип крокодил, Хидравлични преси, Стойки за повдигане на автомобил с гребен, Стойки за двигатели, Скоби и стойки за пружини, Лежанка за механици, Автоматични макари , Крик за мотоциклети , Уреди за източване на масло - Масларка за източване на масло , Грижа за автомобила и др.

Разполгаме с представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Врана, Бургас, къдете можете да разгледате цялата ни наличност от продукти  на цени без конкуренция с гаранция за качество.

За пълното оборудване на вашия автосервиз можете да се доверите на нашите предложения за: Подемници, Машини за гуми, Инстументи за автосервиз, Бояджийски камери, Тежести за баланс на гуми, Стенд за реглаж на преден и заден мост, Компресор за автосервиз, Въжета и колани за теглене и др.

Предлагаме Ви  отлично качество на продуктите ни и най-добри цени на пазара-не пропускайте възможността да закупите най-добрия продукт сега!

 

2 артикул(а)

на страница

2 артикул(а)

на страница