Инструменти за автосервиз

Инструменти за автосервиз: В Апекс 11 можете да откриете всичко необходимо за Вашиeто автосервизно оборудване от подемници, машини за гуми, бояджийски камери, компресор за автосервиз, машини за гуми до инструменти за автосервиз, тежести за баланс на гуми, стенд за дюзи (инжектори) или наричан също тестер на дюзи (инжектори)
Предлагане нови артикули в следните категории: Хидравлични инструменти, Стойки и крикове за автосервиз, Хидравлични преси за избиване, Лежанка за механици,  и други .

Пневматични инструменти за автосервиз: Пневматични гайковерти, Пневматични шлайфове и др.,

Всички предлагани от нас артикули са придружени със СЕ сертификати и гаранция за качество, разполагаме с наличности от Подемниции машини за гуми на склад, като извършваме също монтаж на всички видове Автосервизно оборудване.
Посетете ни в нашите представителства в градовете София, Пловдив, Ямбол, Плевен, Варна, Бургас  за да разгледате всичко , което Ви интересува като машини за гуми, резервни части, метални шкафове и консумативи за оборудването на вашия автосервиз.

Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

 

 

 

 

 

 

Артикули 1 до 12 от 30 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Артикули 1 до 12 от 30 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3