Бояджийски камери

Бояджийски камери

Бояджийски камери:При нас можете да откриете: Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Машини за реглаж на преден и заден мост, Компресор за автосервиз, Стенд за реглаж на преден и заден мост, Тежести за баланс на гуми и Инструменти за автосервиз.
Апекс 11 е вносител на качествени и сетрифицирани бояджийски камери за автомобили, придружени с висок стандарт на изпълнение и
тези фактори водят към улеснен процес на работа и качество на крайния продукт. Стараем се да сме полезни на клиентите ни с качествени продукти и добро обслужване, добри клиентски цени и богат асортимент.
Бояджийски камери съдържат следните съставни части: Подготвително бояджийно помещение, Подов филтър, Префилтър, Дизелова горелка Риело,Входящ вентилатор, Изходящ филтър, Електрическо табло за бояджийска камера, Подови решетки за бояджийска камера, Лед лампи за бояджийска камера.

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна, Бургас  за да разгледате всички наши предложения, анашите представители  ще Ви насочат към правилния избор за продукт.

Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

3 артикул(а)

на страница

3 артикул(а)

на страница