Автосервизно оборудване

Автосервизно оборудване : подемници-професионални автоподемници(повдигачи), машини за гуми, бояджийски камери, машини за преден мост, компресор за автосервиз, инструменти за автосервиз, тежести за баланс на гуми, стенд за дюзи (инжектори)- цялото това разнообразие ще откриете при нас Сервизно оборудване в Пловдив (основната ни база) - Апекс 11. Предлаганите от нас продукти са със СЕ сертификати и отговарят на международни изисквания, стандарт за качество и сигурност. Наш приоритет е минималният срок на доставка предвид поддръжката и добре организираната складова наличност.

Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

Разгледайте Едноколонен подемник 2500 кг товароподем на уникална цена от 4220 лв без ДДС, на склад !!! 

Предимствата, които ние Ви предлагаме относно гаранцията, която е 2 год, преференциално ниската цена на Машини (Баланс машина за коли и бусове - лек автомобил, Маланс машина за камиони) и Подемници, Бояджийски камери ,  Бързата реакция на нашите монтажисти и отличното обслужване , което предлагаме ни поставя на водещи позиции на пазара. Можете да се уверите в това,  ако ни посетите на посочените адреси и телефони за връзка. 

Апекс 11 предлага гаранционна обслужване на техниката ни, работим в дългосрочен план с фирми производители на автосервизно и гаражно оборудване, което ни дава възможност да покриваме изискванията на нашите клиенти.

Разгледайте целият ни асортимент от:  складова техника, мотокари, резервни части, маркучи и фитинги, стелажи и стелажни системи, колани и сапани, заваряване и заваръчни консумативи и в градовете Пловдив, София,  Плевен, Ямбол, Варна, Бургас.

Артикули 1 до 12 от 55 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 55 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5