Пневматични инструменти за автосервиз

Пневматични инструменти за автосервиз: Апекс 11 ЕООД е вносител на богата гама от Инструменти за автосервиз, Хидравлични инструмнети за автосервиз, Пневматични инструменти за автосервиз, Крик хидравличен тип бутилка, Крик хидравличен тип крокодил, Хидравлични преси, Стойки за повдигане на автомобил с гребен, Стойки за двигатели, Скоби и стойки за пружини, Лежанка за механици, Автоматични макари и др.

Разполгаме с представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Врана, Бургас, къдете можете да разгледате цялата ни наличност от продукти  на цени без конкуренция с гаранция за качество.

За пълното оборудване на вашия автосервиз можете да се доверите на нашите предложения за: Подемници, Машини за гуми, Инстументи за автосервиз, Бояджийски камери, Тежетси за баланс на гуми, Стенд за реглаж на преден и заден мост, Компресор за автосервиз, Въжета и колани за теглене и др.

Предлагаме Ви  отлично качество на продуктите ни и най-добри цени на пазара-не пропускайте възможността да закупите най-добрия продукт сега!

 

1 артикул(а)

на страница

1 артикул(а)

на страница