Инструменти за автосервиз

Инструменти за автосервиз: В Апекс 11 можете да откриете всичко необходимо за Вашиeто автосервизно оборудване от подемници, машини за гуми, бояджийски камери, компресор за автосервиз, машини за гуми до инструменти за автосервиз,тежести , стенд за дюзи (инжектори) или наричан също тестер на дюзи (инжектори)
Предлагане нови артикули в следните категории: Хидравлични инструменти, Стойки и крикове за автосервиз, Хидравлични преси за избиване, Лежанка за механици,  и други .

Пневматични инструменти за автосервиз: Гайковерти пневматични, Пневматични шлайфове и др.,

Всички предлагани от нас артикули са придружени със СЕ сертификати и гаранция за качество, разполагаме с наличности от Подемниции машини за гуми на склад, като извършваме също монтаж на всички видове Автосервизно оборудване.
Посетете ни в нашите представителства в градовете София, Пловдив, Ямбол, Плевен, Варна, Бургас  за да разгледате всичко , което Ви интересува като машини за гуми, резервни части, метални шкафове и консумативи за оборудването на вашия автосервиз.

Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

 

 

 

 

 

 

Артикули 1 до 12 от 30 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Артикули 1 до 12 от 30 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3