Двуколонни подемници

Двуколонни подемници: За Вас клиенти предлагаме богата гама от Подемници за автосервиз: Едноколонни подемнициДвуколонни подемници - Двуколонен авто подемник с долна синхронизация, Двуколонен ел хидравличен подемник с горна синхронизацияЧетириколонни подемнициНожични подемнициПодемници за камиони и автобусиРезервни части за подемници за коли,  Електромотори и други.

Вече е наличен най-новия ни продукт Двуколонен подемник 4.5 тона с долна синхронизация на уникална цена 1769 без ДДС! 

Нов Двуколонен  подемник 4 тона с долна синхронизация и височина на повдигане 1900 мм на невероятна цена 1660 лв без ДДС  Ви очаква! 

При закупуване на подемник от нашите представителства се доплаща доставката на подемник както следва:

 

София + 50,00 лв. без ДДС!
Варна + 90,00 лв. без ДДС!
Плевен + 80,00 лв. без ДДС!
Ямбол + 60,00 лв. без ДДС!

 

В Апекс 11 сме изработили системи за доставка на качествени артикули за максимално кратък срок, гаранция и перфектно изпълнение на изработка и достъпна цена. При нас можете да откриете най-доброто оборудване за автосервиз, полезни съвети за вашата дейност, отлично обслужване и техническа информация за всеки наш продукт. Разполагаме с наличности на предлаганите артикули както и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Можете да посетите нашите представителства в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна  за да получите пълна информация за нашите продукти - цена , срок на доставка, техническа информация.

 

 

 

4 артикул(а)

на страница

4 артикул(а)

на страница