Машини за гуми

Машини за гуми

Машини за гуми за Вашия автосервиз: Апекс 11 предлага на Вашето внимание машини за гуми: Баланс машина за коли и бусовеБаланс машина за камиони, Резервни части за баланс машини, Машина за монтаж и демонтаж на гуми: Машина за монтажи демонтаж на коли и бусове, Машина за монтаж и демонтаж на камиони, Резервни части за машини за монтаж и демонтаж със СЕ сетрификати, отговарящи на международни изисквания, стандарти за качество, сигурност и гаранция.

Разгледайте и останалите ни артикули от Автосервизно оборудване като: подемници - автоподемници, бояджийски камери (за автомобили, бусове), машини за преден мост, компресор за автосервиз, инструменти за автосервиз и други.

Нашите мениджъри ще Ви консултират в избора за подходящия продукт като се съобразят с техничеките храктеристики, необходими за вашата дейност.
Изградили сме система на работа, която да е в улеснение на клиентите ни - максимално кратки срокове на изпълнение, поддържане на наличности за повече артикули и отлично обслужване. Можете да разгледате пълното ни разнообразие в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна!

8 артикул(а)

на страница

8 артикул(а)

на страница