Бояджийски камери

Бояджийски камери

Бояджийски камери:При нас можете да откриете: Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Машини за реглаж на преден и заден мост, Компресор за автосервиз, Стенд за реглаж на преден и заден мост, Тежести за баланс на гуми и Инструменти за автосервиз.
Апекс 11 е вносител на качествени и сетрифицирани бояджийски камери за автомобили, придружени с висок стандарт на изпълнение и
тези фактори водят към улеснен процес на работа и качество на крайния продукт. Стараем се да сме полезни на клиентите ни с качествени продукти и добро обслужване, добри клиентски цени и богат асортимент.
Бояджийски камери съдържат следните съставни части: Подготвително бояджийно помещение, Подов филтър, Префилтър, Дизелова горелка Риело,Входящ вентилатор, Изходящ филтър, Електрическо табло за бояджийска камера, Подови решетки за бояджийска камера, Лед лампи за бояджийска камера.

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна за да разгледате всички наши предложения, анашите представители  ще Ви насочат към правилния избор за продукт.

3 артикул(а)

на страница

3 артикул(а)

на страница