Автосервизно оборудване

Автосервизно оборудване : подемници-професионални автоподемници(повдигачи), машини за гуми, бояджийски камери, машини за преден мост, компресор за автосервиз, инструменти за автосервиз, тежести за баланс на гуми, стенд за дюзи (инжектори)- цялото това разнообразие ще откриете при нас Сервизно оборудване в Пловдив (основната ни база) - Апекс 11. Предлаганите от нас продукти са със СЕ сертификати и отговарят на международни изисквания, стандарт за качество и сигурност. Наш приоритет е минималният срок на доставка предвид поддръжката и добре организираната складова наличност.

Разгледайте Едниколоне подемник 2500 кг товароподем на уникална цена от 4220 лв без ДДС, на склад !!! 

Предимствата, които ние Ви предлагаме относно гаранцията, която е 2 год, преференциално ниската цена на Машини (Баланс машина за колии бусове - лек автомобил, Маланс машина за камиони) и Подемници, Бояджийски камери ,  Бързата реакция на нашите монтажисти и отличното обслужване , което предлагаме ни поставя на водещи позиции на пазара. Можете да се уверите в това,  ако ни посетите на посочените адреси и телефони за връзка. 

Апекс 11 предлага гаранционна обслужване на техниката ни, работим в дългосрочен план с фирми производители на автосервизно и гаражно оборудване, което ни дава възможност да покриваме изискванията на нашите клиенти.

Разгледайте целият ни асортимент от:  складова техника, мотокари, резервни части, маркучи и фитинги, стелажи и стелажни системи, колани и сапани, заваряване и заваръчни консумативи и в градовете Пловдив, София,  Плевен, Ямбол, Варна, Бургас.

Артикули 1 до 12 от 58 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 58 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5