Въжета и колани за теглене

Въжета и колани за теглене

Въжета и колани за теглене: Апекс 11 ЕООД е вносител на пълна гама Колани и сапани или наричани още Въжета за теглене на автомобили , бусове и други.

Нашата гама е изготвена от Колани и сапани в следните категории: Плоски сапани (сапани с уши), Плоски безконечни сапани, Колани с две куки за теглене, Укрепващи колани - колани с тесчотка, Тресчотки, Лента за укрепващ колан, Кръгли колани, Кръгли колани  с уши  и др. Нашите въжета и колани са с различни товароносимости и дължини, в зависимост необходимостта на вашата дейност. Въжетата и коланите са предназначени за всички видове товаро-разтоварна дейност в сухопътния, водния , въздушния транспорт.

 Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол , Варна, Бургас, Русе за да разгледате целия ни каталог с продукти за Автосервизно оборудване, Въжета и колани за теглене на автомобили и бусове и друга техника. 

 Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

 

Set Descending Direction
View as Grid List

45 продукта

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

45 продукта

Page
per page