Четириколонни подемници

Четириколонни подемници

Четириколонни подемници, електрохидравлични,професионални за реглаж на ходовата част на леки и лекотоварни автомобили оборудвани със спомагателен ножичен крик и предни върящи се плочи.

Четириколонните електро-хидравлични  подемници са специално предназначени за 3D геометрия с втора степен на повдигане чрез вграден ножичен крик с капацитет 3 тона за освобождаване на колелата.
Подемниците са  снабдени с предни въртящи плочи за общ реглаж на автомобила.
Регулируема платформа за различни типове превозни средства.
Подемниците са професионални  с  отлични технически характеристики, двигателят им е с омасляване, за да гарантира тиха работа. Предлагаме изгодни лизингови условия и наличности винаги на склад!

 Ние от Апекс 11 ЕООД разполагаме с каталог от Автосервизно оборудване, с което можете да модернизирате сервиза си: Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Стенд за реглаж на преден и заден мост, Компресор за автосервиз, Въжета и колани, Тежести за баланс на гуми,  Инстрименти за Автосервиз.  Заповядайте в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол , Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора за да разгледате нашите атрактивни предложения!

 

 

Set Descending Direction
View as Grid List

10 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

10 Items

per page