Подготвително помещение за бояджийска камера

Подготвително помещение за бояджийска камера

 

Подготвително помещение за бояджийска камера: Апекс 11 ЕООД е основен вносител на Бояджийска камера за коли (леки автомобили), Бояджийска камера за бусове, Бояджийска камера за камиони, Резервни части за бояджийска камера, Филтри за бояджийски камери, Осветление за бояджийски камери, Горелки за бояджийски камери .

Какво представлява Подготвително помещение за бояджийска камера?

В това помещение се извършва предварителна подготовка на автомобила преди финното боядисване в Бояджиийска камера, помещението може да бъде снабдено с входящ/изходящ  мотор, метален под, филтърна система , осветление, странични меки или панелни стени в зависимост от предпочитанието на клиента. Ние предлагаме огромно разнообразие от модели и варианти, които можем персонално да изготвим за вас. Нашите най-добри предложения се ръководят единствено от необходимостта и възможностите на клиентите ни.

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора за да разгледате нашите най-добри предложения за Автосервизно оборудване, Складова техника, Нови мотокари и още много иновации.

Очакваме ви!

We can't find products matching the selection.